Qui som

Figures de Festa és una pàgina web de marxandatge de productes de cultura popular d'El Cep i la Nansa edicions.

El Cep i la Nansa Edicions neix a Vilanova i la Geltrú l’any 1979, com a resultat d’una agrupació de gent compromesa en el redreçament cultural del país. Es tractava de posar a l’abast el llegat d’una bibliografia oblidada i d’estimular-ne d’altres de nova creació. El 1996, emprèn una nova embranzida professional encetant un nou projecte editorial amb una visió interdisciplinària  per tal d’abordar amb exigència el conreu de l’art de l’edició. D’aquí les moltes col·leccions vives del nostres catàleg. I també la d’haver endegat algunes iniciatives pioneres. 

 

ELS NOSTRES AUTORS

JuanolO: Il·lustrador professional des de fa més de vint anys, ha publicat més d'una trentena de llibres i, en especial, contes infantils. També és professor de secundària i pare de tres fills magnífics. Precisament van ser els seus fills el que l'han apropat al món de les figures de festa del nostre país. 

Glòria Fort: Il·lustradora i dissenyadora gràfica. Ha publicat varis contes infantils i és la creadora de la col·lecció Mini. També ha desenvolupat diversos projectes gràfics relacionats amb la Festa Major, com Enrolla't o Paper Games, amb vàries línies de productes com bisuteria o jocs de taula de cultura popular.

 

 

Buscar
Your cart is empty
Buscar